Bij Calzados L'Alqueria zijn alle betaalmethoden volledig veilig! We nemen beveiliging zeer serieus, daarom is onze hele website onder een SSL-coderingsprotocol, op deze manier reizen uw gegevens altijd veilig.

U kunt de betaalmethode kiezen die het beste bij u past: onder rembours, kaart, Paypal, bankoverschrijving of SeQura:

Met creditcard/betaalpas

We werken met het Banco Santander-platform, wanneer u met een kaart betaalt, maakt u rechtstreeks verbinding met de server van de bank en alle gegevens die u vanaf uw kaart verstrekt, worden veilig en versleuteld verzonden. Alleen de bank en u kennen de informatie die u verstrekt. Anderzijds is onze website versleuteld met het SSL-protocol en worden alle gegevens met betrekking tot uw naam, adres, enz. op een veilige en versleutelde manier ingevoerd.

Paypal

Shop snel en veilig bij Calzados L'Alqueria. Het enige wat je nodig hebt is je e-mailadres en je wachtwoord. Vergeet het typen van de cijfers van de kaart. Deze betaalmethode kan de betaling van enige commissie met zich meebrengen. U wordt duidelijk geïnformeerd op het moment van betaling.

Overschrijving

Op het moment van de bestelling zullen wij u een rekeningnummer verstrekken waarop u de storting kunt doen. Houd er rekening mee dat deze modaliteit een langere levertijd voor uw bestelling met zich meebrengt, aangezien elke bank zijn eigen beleid voor de uitvoering van de overboeking heeft.

SeQura

Met deze modus heeft u twee manieren om de betaling uit te voeren:

Eerst ontvangen, later betalen: In de gewone winkels betaal je pas als je het product hebt gezien, aangeraakt of gecontroleerd. Waarom moet het op internet anders zijn? SeQura maakt online winkelen zoals gewoonlijk. U weet dus waarvoor u betaalt. Zoals in het echte leven.

1

fp_1.jpeg

Kies uw product in elke winkel met SeQura.

Je hebt geen kaart nodig.

2

fp_2.jpeg

Ontvang en controleer uw aankoop thuis. En dat je nog niet betaald hebt!

3

fp_3.jpeg

Blij? U kunt tot 7 dagen na verzending betalen en nu genieten van uw aankoop.

Splits je betaling: Met SeQura bij Calzados L'Alqueria kun je ook in 3, 6 of 12 termijnen betalen. Direct, zonder papierwerk en met slechts een kleine vaste kost per termijn.

fp_5.jpeg

Kies je product in elke winkel met SeQura en kies tussen 3, 6 of 12 termijnen.

fp_6.jpeg

Betaal dan alleen de eerste termijn per pin.

fp_7.jpeg

Ontvang en controleer uw bestelling thuis. Je kunt het nog steeds annuleren en het product retourneren.

fp_8.jpeg

Blij met de aankoop ? De resterende termijnen schrijven we elke 30 dagen automatisch af.

Rembours

Met deze modaliteit kunt u uw schoenen kopen en betalen op het moment dat u ze ontvangt. Het is belangrijk dat u weet dat u de bestelling contant moet betalen, aangezien vervoerders geen datafoons hebben. Deze modaliteit heeft een commissie van 4% van de totale aankoop met een minimum van €4.